Els alumnes de 1r i 2n aquest curs ens encarreguem de l'hort

Aquest curs els nens i nenes de la classe de l'hort de l'escola Joan Coromines estem tenint cura de l'hort.
El primer que vam fer va ser mesurar l'espai de l'hort on aquest curs volíem reconstruir-lo creant diversos espais diferenciats. Després vam anar a comprar unes fustes per fer els bancals i poder plantar. I ens vam fer moltes preguntes que vam resoldre anant a visitar un pagès de les cinc sènies, l’Oriol, que ens va explicar com fer l’hort, com plantar i com cuidar-lo. També hi vam visitar la seva bassa natural on hi té molts i molts ocells que el visiten .
Vam anar a comprar planters d'enciam, pèsols, faves, espinacs i cebes a un pagès de les Cincs Sènies i vam passar allà tot el dia d'excursió. Vam dinar al cim de la muntanya i caminar moltíssim.
Durant la setmana següent vam preparar la terra de l'hort i vam començar a plantar enciams, pèsols i faves. Per cuidar de l'hort, els nens i nenes de la classe farem torns per regar-lo dos els cops a la setmana. També volem fer un espantaocells i observar com creixen totes les plantes que hi tenim.
Ens hi agrada molt passar estones a l'hort, sobretot a l'hora del pati que aprofitem per recollir les mandarines caigudes dels arbres que el cobreixen.

Seguim cuidant-lo…

Classe de l’hort: Anne, Adrià, Nora, Andreu, Noa, Fatumata, Luna , Jonc, Nadege, Nil, Jordi Kiami, Daniella, Estel, Faust, Gael, Nor, Índia , Gal·la i Adam