QUI SOM

Si vols veure la foto més gran, clica. I per veure l'Organigrama més gran, clica.
Organigrama
UNA MICA D'HISTÒRIA

L’ escola pública Joan Coromines neix el curs 2007/2008 de la necessitat d'una oferta educativa innovadora al municipi i amb la intenció de ser una Comunitat d’Aprenentatge. En aquest sentit, infants, famílies, mestres i voluntariat formem una comunitat d’aprenentatge que mitjançant el diàleg i la cooperació desenvolupem el projecte educatiu.

L’escola, provisionalment, està ubicada al centre de la ciutat, propera al mar. En l’actualitat està separada en dos edificis: Infantil i Primària. Restem a l’espera d’un edifici nou.


L'equip directiu actual està format per:
Maria Rius (Directora)

Mestra d’educació primària (Universitat de Girona, 1999), psicopedagoga (UdG, 2001) i doctorada en pedagogia (UdG, 2005). Fa 13 anys que sóc mestra, vaig arribar a l’escola Joan Coromines el curs 2012-13, amb destinació definitiva.
La societat del coneixement ens fa replantejar la nostra professió i la globalització ens interpel·la a un aprenentatge integrat de les llengües (certificat d’aptitud en anglès, 2005). Els infants m’encomanen l’entusiasme de seguir aprenent.

 
Montse Íñiguez (Cap d’estudis)

Mestra d’educació especial (Universitat de València) i pedagoga (UAB), fa 23 anys que faig de mestra, i 12 que estic a l’escola Joan Coromines amb destinació definitiva.
Des de sempre cercadora de paradigmes innovadors que em facin sentir que, com a mestra, puc acompanyar els alumnes en els seus processos d'aprenentatge des d'un lloc de respecte, d'inclusió i de confiança en les seves potencialitats.

 
Narcís Móra (Secretari)

Mestre d’Educació Física (Universitat de Barcelona, 2007) i llicenciat en Educació Física (INEFC, 2001), fa 12 anys que sóc docent i des del 2015 que estic a l’Escola Joan Coromines amb destinació definitiva.
El món de l’Educació Física ha marcat la meva trajectòria professional i descobrir l’enfocament globalitzat dels aprenentatges ha possibilitat ampliar el meu àmbit de treball i seguir emocionat per la meva feina cada dia.